söndag 19 februari 2012

Vegetarisk lasagne

MIn version på vegetarisk lasagne. Godast om man gör den dagen innan...

2 burkar Keso 500g
2 gula lökar
smör att steka i
2 pressade vitlöksklyftor
4 rivna morötter
1 chili
1 liten bit riven rotsellei + palsternacka
3 burkar krossade tomater
2 grönsaksbuljonger
4 dl torkade röda linser
lasagneplattor - fräska
Riven västerbotten

Stek löken mjuk i smöret, tillsätt vitlöken och fräs en stund. Häll över i en gryta tillsammans med de rivna rotfrukterna, chilin, buljongen och krossade tomaterna. Koka upp, tillsätt linserna. Koka 10 minuter.
Varva röra, keso och lasagneplattor i en ugnsfast form. Toppa med massor av riven västerbotten. Grädda till osten får fin färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar